PITTIGscan & productie

De PITTIGscan is een journalistieke zoektocht door een organisatie of bedrijf waarin we op zoek gaan naar pareltjes. Bijzondere verhalen die passen binnen jouw corporate story en die het verdienen om verteld te worden. We produceren deze verhalen. Van concept tot eindproduct, van klein tot grootschalig crossmediaal project.

In de praktijk

MijnZorg is een samenwerkingsverband tussen Zuyderland, zorgverzekeraar CZ, Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg en het Huis voor de Zorg. In de proeftuin MijnZorg worden in de regio Oostelijk Zuid-Limburg initiatieven ontwikkeld met het gezamenlijke doel om de zorg in de toekomst betaalbaar te houden. Voor MijnZorg heeft Nancy een film gemaakt.

http://www.mijnzorg-ozl.nl

Filmpje MijnZorg

 

 

Voor Health Foundation Limburg coördineren en schrijven we de nieuwsbrief van het fonds HFL hart- en vaatziekten en stichting Hartsvrienden RESCAR. Leontine schrijft ook voor andere fondsen die bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.

Bekijk hier de nieuwsbrieven 
Bekijk nieuwsbericht

Leontine heeft in opdracht van Radar namens 11 zorginstellingen uit Zuid-Limburg de tv-serie Zelf & Co gecoördineerd. Zelf & Co is een serie verhalen van mensen die zelf of met hulp van een ander invulling geven aan de veranderende zorg. De serie kwam tot stand in samenwerking met alle betrokken instellingen en T36.

Bekijk hier het Youtube-kanaal van Zelf & Co

Voor Bureau Jeugdzorg Limburg heeft Nancy het traditionele jaarbericht vervangen door een volledig digitaal jaarbericht met bijzondere verhalen in woord en beeld van hulpverleners en hun cliënten. Echte verhalen, recht uit het hart. De pareltjes van een organisatie!
Bekijk het Jaarbericht 2013
Bekijk het Jaarbericht 2014

Voor het Maastricht UMC+/azM heeft Leontine de coördinatie gedaan van de tv-serie Heel de Mens. Deze serie over 25 jaar academische zorg in Maastricht kwam tot stand in samenwerking met Paul Versteegen Productions en Strijckers&Baadjou.

http://www.l1.nl/programma/heeldemens

Voor de Politie Limburg-Zuid, tegenwoordig onderdeel van de Eenheid Limburg , heeft Leontine digitale jaarverslagen en artikelen voor het korpsblad geschreven.